marți, 3 decembrie 2013


Intensificaţi antrenamentul și remodelaţi-vă corpul cu produsele Thera-Band®.
De peste 30 de ani, Thera-Band se bucură de încrederea profesioniștilor din domeniul medical și a antrenorilor de sport în a corela sesiunile de antrenamente, reabilitarea clinică și exerciţiile efectuate acasă.
Numai Thera-Band oferă sistemul de practică progresivă – un sistem progresiv bazat pe culori, care oferă o rezistență constantă la forţa de tracţiune la toată gama de benzi.


Benzile elastice Thera-Band® sunt benzi fabricate din latex şi pot fi utilizate pentru exerciţii rezistive - realizând atât contracţii dinamice cât și statice la nivelul muşchilor. Prin combinarea grupelor musculare, forţa şi gama de mişcare sunt îmbunătăţite prin cinci nivele de rezistenţă progresivă bazată pe culori. Benzile elastice Thera-Band® concepute în acest fel oferă documentația vizuală despre progresul pacientului pe durata avansării de la un nivel de rezistență la altul. Este utilizat în clinici, săli de sport și acasă.

Benzile de rezistență Thera-Band® sunt instrumentele de antrenament originale folosite în fizioterapie, terapia ocupaţională, ortopedie, pediatrie, medicina sportivă, îngrijirea la domiciliu, geriatrie, terapia mâinii, recuperarea medicală, terapia intensivă și chiropractică.
Pentru valorile exacte a forţei de tracţiune a culorilor Thera-Band, puteți consulta tabelul de mai jos. Cu toate acestea, medicii nu mai sunt nevoiţi să ofere un grafic în timpul vizitelor pacienţilor! Benzile de rezistență elastică sunt calibrate astfel încât fiecare nivel reprezintă o creștere consistentă a forţei de tracţiune de 25% în gama clinică (de la bronz spre negru) și 40% în gama avansată (de la argint spre aur). Acest lucru înseamnă că progresia culorilor Thera-Band® este mai uşor de explicat pacienților și mai simplu de reţinut.




Caracteristici & Beneficii
  • Greutate redusă – echipament de terapie portabilă
  • Progresivă – avansare constantă în gradul de dificultate. Diferitele nivele de rezistență permit fiecărui program de exerciţii să fie adaptată la capacitățile fiecărui individ în parte.
  • Elastic – datorită proprietăţilor sale unice poate fi întins și destins uniform în mod constant
  • Brand imprimat - benzile pot fi diferenţiate datorită logo-ului Thera-Band® imprimat pe produs
  • Cod QR – link către Thera-Band.com pentru a gamă largă de exerciții
  • Ambalaj – geantă de transport cu fermoar, care protejează banda în timpul utilizării acasă și la sala de sport
  • Instrucțiuni în mai multe limbi – cu opt exerciții ilustrate


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu